Wij de ouders

National network for parents of LGBT+ people

Wij de ouders want to be there for you whenever possible.

- Do you as a parent of an LGBT+ child need someone to listen to you?

- Are you in need of support?

- Do you need a supportive network around you?

- Do you as a parent feel alone in your journey?

It goes without saying that whatever you share with us in confidence, will be safe with us. Read our privacystatement.

Choose who you want to contact by clicking on the photo and fill in the contact form.

Dordrecht

Dordrecht

Ik ben Ali Kersbergen en woon in Dordrecht. Ik heb een homoseksuele zoon en wil mij als moeder inzetten voor een veilige kerk. We hebben in Dordrecht een oudergroep die regelmatig bij elkaar komt. Kan ik wat voor je doen?

Zeeland

Zeeland

Ik ben Jacqueline Riedijk en woon in het mooie Zeeland. Ik weet hoe het is als je kind(eren) uit de kast kom(t)(en). Ook ik heb mijn vragen en worstelingen maar weet en ervaar dat de liefde overwint! Heb je vragen of kan ik op een andere manier iets voor je betekenen neem dan contact op met mij. Liefdevolle groet Jacqueline.

Zwolle

Zwolle

Ik ben Marjan van der Spek-den Hertog en woon in Zwolle. Ik ben opgegroeid in de Gereformeerde Gemeente en ben momenteel met veel plezier lid van een grote CGK (Christelijke Gereformeerde Kerk) waar homostellen welkom zijn om mee te doen. Ik ben moeder van LHBT-zoons en ik luister graag naar je vragen of naar je verhaal.

Midden Nederland

Midden Nederland

Wij zijn Linda en Jan Willem Evers, en wonen in Rhenen. Eén van onze kinderen is homoseksueel. Wij willen graag naar jouw verhaal luisteren.

Barneveld

Barneveld

Mijn naam is Geja van Reenen uit Barneveld en ben moeder van een homo zoon. Ik heb mijn proces rond zijn coming-out en verbeeld in het boek 'Ik zal altijd van je houden' om andere ouders te ondersteunen. Het is belangrijk ervaringen met elkaar te kunnen delen en herkenning te vinden. Hier wil ik mij graag voor inzetten.

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Ik ben Mart van de Kamp en woon in de provincie Zuid-Holland. Ik ben vader van een inmiddels volwassen LHBT+-dochter en ken de behoudend orthodoxe en reformatorische wereld van binnenuit. Voor ouders kan de zoektocht van je kind je eigen zoektocht zijn. Of het nu gaat over transgender gevoelens of over homoseksualiteit. Ik luister graag naar je.

Nieuwegein

Nieuwegein

Ik ben Paula Blokhuis en woon in Nieuwegein. Ik ben als moeder van LHBT+-kinderen betrokken bij Wijdekerk en Wijdeouders. Samen kom je altijd verder. Daarom wil ik er graag voor je zijn.

Wijdekerk Foundation

info@wijdekerk.nl

CoC : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

We believe it is important that everyone can share his/her story here. These stories do not necessarily reflect the opinions of our team members. We aim not to judge, but to accept one another in love, as Jesus Christ teaches.

 

Authors are responsible for the content of their own stories. We, as a team, try our best to publish correct and authentic contributions on our website. If you discover any mistakes or inconsistencies, we ask you to notify us through our contact form. We will correct any mistakes as soon as we can.

Privacyverklaring

Any information given to us is handled as strictly confidential. Personal information and addresses are only used for the purposes agreed to by you.