top of page

Wij de ouders

National network for parents of LGBT+ people

Wij de ouders want to be there for you whenever possible.

- Do you as a parent of an LGBT+ child need someone to listen to you?

- Are you in need of support?

- Do you need a supportive network around you?

- Do you as a parent feel alone in your journey?

It goes without saying that whatever you share with us in confidence, will be safe with us. Read our privacystatement.

Choose who you want to contact by clicking on the photo and fill in the contact form.

Zeeland

Zeeland

Ik ben Jacqueline Riedijk en woon in het mooie Zeeland. Ik weet hoe het is als je kind(eren) uit de kast kom(t)(en). Ook ik heb mijn vragen en worstelingen maar weet en ervaar dat de liefde overwint! Heb je vragen of kan ik op een andere manier iets voor je betekenen neem dan contact op met mij. Liefdevolle groet Jacqueline.

Zwolle

Zwolle

Ik ben Marjan van der Spek-den Hertog en woon in Zwolle. Ik ben opgegroeid in de Gereformeerde Gemeente en ben momenteel met veel plezier lid van een grote CGK (Christelijke Gereformeerde Kerk) waar homostellen welkom zijn om mee te doen. Ik ben moeder van LHBT-zoons en ik luister graag naar je vragen of naar je verhaal.

Midden Nederland

Midden Nederland

Wij zijn Linda en Jan Willem Evers, en wonen in Rhenen. Eén van onze kinderen is homoseksueel. Wij willen graag naar jouw verhaal luisteren.

Barneveld

Barneveld

Mijn naam is Geja van Reenen uit Barneveld en ben moeder van een homo zoon. Ik heb mijn proces rond zijn coming-out verbeeld in het boek 'Ik zal altijd van je houden' om andere ouders te ondersteunen. Het is belangrijk ervaringen met elkaar te kunnen delen en herkenning te vinden. Hier wil ik mij graag voor inzetten.

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Ik ben Mart van de Kamp en woon in de provincie Zuid-Holland. Ik ben vader van een inmiddels volwassen LHBT+-dochter en ken de behoudend orthodoxe en reformatorische wereld van binnenuit. Voor ouders kan de zoektocht van je kind je eigen zoektocht zijn. Of het nu gaat over transgender gevoelens of over homoseksualiteit. Ik luister graag naar je.

Nieuwegein

Nieuwegein

Ik ben Paula Blokhuis en woon in Nieuwegein. Ik ben als moeder van LHBT+-kinderen betrokken bij Wijdekerk en Wijdeouders. Samen kom je altijd verder. Daarom wil ik er graag voor je zijn.

wijdeouders versie 2 (1).jpg
samen zijn wijdekerk
bottom of page