Ware gelovigen

Jan Stuijver.

De Nashvilleverklaring was snel verspreid,

niet te bevatten waarom mensen liefde van anderen zo kunnen verachten, geen woorden van compassie die nu verzachten. o Heer, het venijn kan giftig zijn! Voortvarend spraken zij zich uit: "Lgbt identiteit is in strijd met ‘Gods heilige bedoelingen’’. Voelen zij zich nu bevrijd?

Uit Gods naam, ook tegen deze Nashvilleterreur zullen oprechte gelovigen niet wijken, want naastenliefde opent iedere deur; -bij het dagelijks vouwen van hun handen voor hun geloof vol kilte en onbegrip verkwanselen zij liefde tot angst- Een vervalste bekentenis van naastenliefde en toegewijd zijn.

Heb je naaste lief zoals jezelf; dit is gebod nummer één, zij willen niet beseffen, zoals jij is er niet één. Onvoorwaardelijke liefde is er voor iedereen, 't is immers liefde die wonden heelt, zoals Jezus, de zoon van God, het ons heeft voorgeleefd. Liefde als spiegel van ons hart, is de basis waarmee een betere wereld start.

Jan Stuijver is Adviseur onderwijs.

#liefde #gebod