Ware gelovigen

Jan Stuijver.

De Nashvilleverklaring was snel verspreid,

niet te bevatten waarom mensen liefde van anderen zo kunnen verachten, geen woorden van compassie die nu verzachten. o Heer, het venijn kan giftig zijn! Voortvarend spraken zij zich uit: "Lgbt identiteit is in strijd met ‘Gods heilige bedoelingen’’. Voelen zij zich nu bevrijd?

Uit Gods naam, ook tegen deze Nashvilleterreur zullen oprechte gelovigen niet wijken, want naastenliefde opent iedere deur; -bij het dagelijks vouwen van hun handen voor hun geloof vol kilte en onbegrip verkwanselen zij liefde tot angst- Een vervalste bekentenis van naastenliefde en toegewijd zijn.


Heb je naaste lief zoals jezelf; dit is gebod nummer één, zij willen niet beseffen, zoals jij is er niet één. Onvoorwaardelijke liefde is er voor iedereen, 't is immers liefde die wonden heelt, zoals Jezus, de zoon van God, het ons heeft voorgeleefd. Liefde als spiegel van ons hart, is de basis waarmee een betere wereld start.

Jan Stuijver is Adviseur onderwijs.


#liefde #gebod

Recent Posts

See All
Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!

Wijdekerk Foundation

info@wijdekerk.nl

CoC : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

Proclaimer

We believe it is important that everyone can share his/her story here. These stories do not necessarily reflect the opinions of our team members. We aim not to judge, but to accept one another in love, as Jesus Christ teaches.

 

Authors are responsible for the content of their own stories. We, as a team, try our best to publish correct and authentic contributions on our website. If you discover any mistakes or inconsistencies, we ask you to notify us through our contact form. We will correct any mistakes as soon as we can.

Privacyverklaring

Any information given to us is handled as strictly confidential. Personal information and addresses are only used for the purposes agreed to by you. 

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk