De weg, de zoektocht

Corina van Ree.

Ongeveer vier jaar geleden kwam ik uit de kast doordat een vrouw verliefd werd op mij. Ik schrok hier enorm van! Ik was vanaf het begin hier open over tegen mijn man. En dacht dat dit misschien wel samen kon: mijn gezin en een vriendin. De strijd in mij was enorm: Mijn gezin, mijn jongens, God ... Vanaf toen besloot ik om niet meer naar de kerk te gaan. Tot ik mijn huidige vriendin leerde kennen.

Al vrij snel merkten we dat we samen verder wilden ... En we merkten dat het niet te doen was: een man en een vriendin. Het voelde zo heerlijk te mogen zijn wie ik was. Ik viel op vrouwen en de liefste vrouw viel ook op mij. We kregen een huisje in een ander dorp en ik kreeg post dat ik was overgeschreven naar de kerk in ons huidige dorp. Ik mailde dat ik dat niet wilde en dat, als ik al terug wilde, ik dan naar mijn eigen kerk wilde. Ze belden me om te zeggen dat ze 't erg vonden dat ze er in deze periode niet waren geweest. Maar ik had die tijd zo nodig gehad om mezelf te vinden, 't had niet anders gekund. De weg, de zoektocht, die moest ik alleen gaan.

Mijn vriendin zei: 'Corina zullen we een keer gaan? Je hebt zoveel onrust ... En ja we gingen! En ja, wat voelden we ons welkom! Ik kwam thuis. Wij kwamen thuis. En we mogen er zijn ook bij God. 18 december trouwen we en krijgen we ook de zegen.

Ik ben zo dankbaar.

#gezin #lesbisch #thuiskomen

Recent Posts

See All
Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!

Wijdekerk Foundation

info@wijdekerk.nl

CoC : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

Proclaimer

We believe it is important that everyone can share his/her story here. These stories do not necessarily reflect the opinions of our team members. We aim not to judge, but to accept one another in love, as Jesus Christ teaches.

 

Authors are responsible for the content of their own stories. We, as a team, try our best to publish correct and authentic contributions on our website. If you discover any mistakes or inconsistencies, we ask you to notify us through our contact form. We will correct any mistakes as soon as we can.

Privacyverklaring

Any information given to us is handled as strictly confidential. Personal information and addresses are only used for the purposes agreed to by you. 

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk