Kom aan tafel

Geachte lezer

Het heeft God de Heer behaagd een groot feestmaal te organiseren. Het zou Hem zeer verblijden als u naar dit feestmaal wilt komen. U bent van harte uitgenodigd om, samen met alle mensen die u wilt meenemen, plaats te nemen aan zijn tafel. Het is niet nodig om geschenken mee te brengen: de prijs is betaald. Hij stelt het wel op prijs als u geschikte kleding aantrekt. U kunt kiezen uit: - Een mantel van gerechtigheid - Een kleed van bevrijding - Kledingstukken van zuiver, stralend linnen Al deze kledingstukken zijn beschikbaar bij de ingang van de feestzaal. Komt u in een rouwkleed, dan zal dit van u worden afgenomen en zult u met vreugde worden bekleed. Wij willen u vragen om alle vooroordelen en haat achter te laten voor de poort. Mocht dit u niet direct lukken, dan zal de Zoon van de Heer des huizes u hier graag bij helpen. Hij zal u ook met liefde bevrijden van alle angst, wrok en pijn die u meedraagt. Wij verheugen ons op uw komst!

Hoogachtend, Engelen Eventmanagement

#inclusiviteit #genade #avondmaal