Kom aan tafel

Geachte lezer

Het heeft God de Heer behaagd een groot feestmaal te organiseren. Het zou Hem zeer verblijden als u naar dit feestmaal wilt komen. U bent van harte uitgenodigd om, samen met alle mensen die u wilt meenemen, plaats te nemen aan zijn tafel. Het is niet nodig om geschenken mee te brengen: de prijs is betaald. Hij stelt het wel op prijs als u geschikte kleding aantrekt. U kunt kiezen uit: - Een mantel van gerechtigheid - Een kleed van bevrijding - Kledingstukken van zuiver, stralend linnen Al deze kledingstukken zijn beschikbaar bij de ingang van de feestzaal. Komt u in een rouwkleed, dan zal dit van u worden afgenomen en zult u met vreugde worden bekleed. Wij willen u vragen om alle vooroordelen en haat achter te laten voor de poort. Mocht dit u niet direct lukken, dan zal de Zoon van de Heer des huizes u hier graag bij helpen. Hij zal u ook met liefde bevrijden van alle angst, wrok en pijn die u meedraagt. Wij verheugen ons op uw komst!

Hoogachtend, Engelen Eventmanagement

#inclusiviteit #genade #avondmaal

Recent Posts

See All
Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!

Wijdekerk Foundation

info@wijdekerk.nl

CoC : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

Proclaimer

We believe it is important that everyone can share his/her story here. These stories do not necessarily reflect the opinions of our team members. We aim not to judge, but to accept one another in love, as Jesus Christ teaches.

 

Authors are responsible for the content of their own stories. We, as a team, try our best to publish correct and authentic contributions on our website. If you discover any mistakes or inconsistencies, we ask you to notify us through our contact form. We will correct any mistakes as soon as we can.

Privacyverklaring

Any information given to us is handled as strictly confidential. Personal information and addresses are only used for the purposes agreed to by you. 

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk