Lieve broeders en zusters

Sa Xi Hamilton.

God zegt: 'Ik hou van jou'. Maar ik zou je willen vragen om verder te zoeken. Zoek uit waarom God van je houdt. Maak een reis waardoor het woord: 'ik hou van jou', uit je eigen mond zal komen. Want er zullen momenten in het leven zijn waarin we Zijn Woord niet zullen horen. Maar wij, ik, onszelf, zullen de enigen zijn die wij altijd horen, zien en voelen. Dagelijks leven we met onszelf. Zoek niet alleen naar de liefde die jij bent in Gods ogen, maar vindt een weg om je eigen liefde te zijn. Leer jezelf kennen. Doorzoek het verleden. Onderzoek de wonden die je hebt opgelopen en die je zijn toegebracht. Leer te begrijpen waarom je vroeger zo hebt gehandeld. Doorzie je handelingen. Wat waren de intenties achter de dingen die je hebt gedaan? Wat is jouw verhaal?

Ik heb er van mijn zeventiende tot en met mijn twintigste over gedaan mijzelf te leren kennen. Die drie jaren maken me tot 'ervaringsdeskundige'. Het was confronterend en beangstigend en soms gewoonweg pijnlijk. Maar ik heb mogen leren dat alles wat er gebeurd is, nodig was om op de weg te komen waar ik nu sta: mijzelf evenveel lief te hebben als God mij liefheeft.

Ik vraag als liefdedrager, dochter van God en Sa Xi, een weg te volgen die niet makkelijk is, maar zo mooi is als het leven zelf. Want wie zichzelf niet liefheeft zal nooit volledige vrijheid ervaren in alles wat hij of zij doet. Zoek geen bevestiging op van een ander, maar van jezelf.

'Mijn kind, Zonder het donkere in ons,

hebben we nooit mogen leren kennen wat het licht is.

Het moet er zijn, want Ik heb het je gegeven. Ik geef het je uit liefde, om je kijk te veranderen. Hecht tegenover het donkere waarde aan het licht. Want ik wil dat je leeft vrij van twijfel en haat. Heb liefde voor jouw levensloop, Want mijn kind, uit liefde is het een proces.'

Want de weg naar vrijheid is liefde voor jezelf.

#liefdesverdriet #acceptatie #geliefd #onderzoek

Recent Posts

See All
Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!

Wijdekerk Foundation

info@wijdekerk.nl

CoC : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

Proclaimer

We believe it is important that everyone can share his/her story here. These stories do not necessarily reflect the opinions of our team members. We aim not to judge, but to accept one another in love, as Jesus Christ teaches.

 

Authors are responsible for the content of their own stories. We, as a team, try our best to publish correct and authentic contributions on our website. If you discover any mistakes or inconsistencies, we ask you to notify us through our contact form. We will correct any mistakes as soon as we can.

Privacyverklaring

Any information given to us is handled as strictly confidential. Personal information and addresses are only used for the purposes agreed to by you. 

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk