Het spijt mij, het spijt mij zo

Miranda Terpstra.

Voor de homo die van de boot naar Engeland is gesprongen, diegene die voor de trein sprong, diegene die een overdosis pillen innam, voor diegene die de polsen doorsneed en voor diegene die zichzelf ophing. Diegenen die niet wisten dat zij geliefd konden zijn no matter what. Voor de homo jongen die al zijn energie stopt in het aanpassen aan de verwachtingen en norm van anderen. Hij weet niet wat het is jezelf te mogen zijn. Voor die mens die zowel van een man als vrouw kan houden en zich niet serieus genomen voelt en onbegrepen.

Voor die lesbienne die de pijn van afwijzing niet meer verdraagt en zichzelf bezeert omdat de innerlijke pijn te heftig is.

Voor de jongen die zich een meisje voelt en die vrouw die zich man voelt en door velen wordt bespot en niet in de waardigheid van het hart wordt gezien.

Voor diegenen die een hetero huwelijk zijn aangegaan in de hoop dat er wat zou veranderen en de intentie te willen voldoen aan de norm en verwachtingen van anderen.

Voor de ouders, familie en dierbaren van LHBT-ers die, wanneer zij zich uitspreken in hun pijn, soms beschuldigd worden van te weinig vader of moeder liefde en, net als de dierbare zelf, worden genegeerd. Voor hen die hun kinderen beschadigd zien worden.

Voor diegene die zich juist weer veroordeeld voelt omdat diegene alleen wil leven.

Voor jou die aan de afgrond staat terwijl jij als gespreksonderwerp over tafels gaat maar niemand in die discussie werkelijk uitreikt naar jou.

Voor al die mensen die buiten de hetero (christelijke) norm vallen en niemand treffen die hoop brengt en onvoorwaardelijke liefde.

Voor alle lhtb ers die het moeilijk vinden van zichzelf te houden en het geloof in ( Gods) liefde verliezen omdat ze het niet ontmoeten in de mensen om hen heen.

Voor alle LHBT-ers die zich verstoppen uit angst en schaamte.

Voor de zovelen die niet meer konden leven met de afwijzing, de oordelen en het gevoel niet geliefd te zijn. En voor hun dierbaren waar zij gemist worden....

Het spijt mij, het spijt mij zo.

Ware liefde (voor mij Jezus) staat voor jullie op en met die ware liefde steeds meer mensen die het onrecht, de ongelijkheid en het oordeel zien dat er over jullie geveld wordt en wel onvoorwaardelijk willen liefhebben. Ware liefde zal nooit stilzwijgen, negeren, buiten sluiten, voorbijgaan, hoogmoedig zijn, oordelen nog bezeren.

Het spijt mij dat er in zoveel herbergen geen plek is voor jou. Maar ik geloof dat God zijn liefde en waardigheid zal tonen in Zijn zoon. Hij zal recht doen AAN JOU!

Hou hoop! Je bent het waard geliefd te zijn.

Volg Miranda Terpstra op Facebook

#liefde #psychischeproblemen #eenzaam #veroordeling #transgender #homo #lesbienne #heterohuwelijk #verstoten

Recent Posts

See All
Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!

Wijdekerk Foundation

info@wijdekerk.nl

CoC : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

Proclaimer

We believe it is important that everyone can share his/her story here. These stories do not necessarily reflect the opinions of our team members. We aim not to judge, but to accept one another in love, as Jesus Christ teaches.

 

Authors are responsible for the content of their own stories. We, as a team, try our best to publish correct and authentic contributions on our website. If you discover any mistakes or inconsistencies, we ask you to notify us through our contact form. We will correct any mistakes as soon as we can.

Privacyverklaring

Any information given to us is handled as strictly confidential. Personal information and addresses are only used for the purposes agreed to by you. 

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk